Algemene voorwaarden:

Graag leveren wij de perfecte mobiele catering voor uw feest. Service en kwaliteit en een reëel tarief staan bij ons hoog in het vaandel. Om dit alles voor elkaar te krijgen hebben we een aantal wederzijdse afspraken opgesteld. Deze voorwaarden gelden voor alle offertes en overeenkomsten die met de Smulpan (Jan Cornelis) worden afgesloten.

De feest locatie:
U zorgt ervoor dat we op tijd kunnen beginnen met onze voorbereidingen.
De Smulpan foodtrailer komt voorrijden, binnen 60 minuten kunnen we beginnen met bakken. We hebben 6 vuren en 6 pannen waardoor we iedereen snel van een pannenkoek kunnen voorzien. De capaciteit van de Smulpan foodtrailer caravan is rond de 80 pannenkoeken per uur
De locatie waar het feest doorgaat, moet gemakkelijk toegankelijk zijn voor de Smulpan foodtrailer. Dit betekent, een doorgang van 3m breedte en een hoogte van 2m80 vrij moet zijn.
De locatie moet een vlakke en stabiele bodem hebben. De plaats waar de cateringwagen geparkeerd moet worden, mag niet hellend zijn.
Indien de cateringwagen op de openbare weg moet opgesteld worden, dan is het de klant die de nodige documenten aanvraagt bij de plaatselijke gemeente en aan ons op voorhand kan voorleggen. De klant zorgt voor de nodige signalisatie.
U zorgt ook dat wij onze bestelwagen (6 meter lang) vlot in de buurt van de Smulpan foodtrailer kunnen parkeren op een wettelijke manier (liefst op privé terrein)
Wel vragen wij om ons te voorzien van één stopcontact van 16 ampère voor de stroomvoorziening van onze koelkast en verlichting.
Alle kosten inzake locatie, signalisatie, elektriciteit zijn voor de rekening van de klant

Wij komen ruim voldoende op tijd aan op de locatie, teneinde de nodige voorbereidingen te treffen.
U zorgt ervoor dat uw gasten op tijd aanwezig zijn op de afgesproken locatie, en er zoveel mogelijk gasten tijdig bij de wagen komen eten zodat wij uw gasten op de afgesproken verblijftijd ruim voldoende kunnen voorzien van pannenkoeken en of poffertjes.
De gekozen formule, kan tot maximum twee weken voor het feest gewijzigd worden.
De etenswaren worden niet verpakt, en worden ter plaatse geconsumeerd.
De genodigden komen tot aan de mobiele wagen hun bestelling ophalen, wij bedienen niet aan tafel.
Alle niet verbruikte producten blijven onze eigendom.
Onbeperkt eten betekent volop eten zolang de afgesproken tijd niet is afgelopen en er niet geknoeid wordt maar wel gewoon gegeten.
Wij behouden ons het recht voor het bakken te stoppen indien er rotzooi is en of vandalisme gepleegd wordt. De beoordeling of dit het geval is, is volledig aan de onze persoon ter plaatse.
Wij leveren de overeengekomen producten, het kan altijd voorkomen dat er tijdens uw feest iets op is omdat er abnormaal veel van een bepaald product gegeten wordt. Wij zijn dan niet aansprakelijk indien bepaalde producten beperkt of niet meer voorradig zijn.
Onze verpakkingen
Deze zijn gemaakt van agrarische (rest)stromen, deze zijn duurzaam, hernieuwbaar en vaak geheel composteerbaar.
Hierdoor vormt het geen belasting voor het milieu en kan het afval weer gebruikt worden voor compost.
Door het gebruik van biologisch afbreekbaar plastic dragen we bij aan een beter milieu en een betere toekomst

Er wordt met vaste prijzen gewerkt afhankelijk van het soort formule u kiest.
In deze prijzen zijn inbegrepen: W
egwerp biologisch afbreekbare borden, schaaltjes, messen, vorken, servetten, gas, huur van de wagen, originaliteit, werk, opkuis en vervoerskosten.
Binnen een straal van 15 km vanaf Kontich komen we zonder bijkomende verplaatsingskosten.
Buiten een straal van 15 km vragen we een kilometer vergoeding 0,40 eurocent per kilometer.
Het aantal kilometers wordt bepaald aan de hand van Google Maps.
Betalingsvoorwaarden:
Na reservering en bevestiging, dient men een voorschot te betalen van 50% van de totaal prijs, bij deze is de reservering dan ook definitief. Zolang het voorschot niet betaald is kunnen we de gevraagde datum niet garanderen.
Het resterende saldo moet ten laatste 14 dagen voor de festiviteit betaald zijn.
twee weken voor effectieve feestdatum, nemen wij contact op met klant om het definitieve aantal personen te bevestigen. Dit aantal is de basis waarop de levering en berekening zal gebeuren voor de factuur.
 
In geval van annulering:
Bij annulering tot 30 kalenderdagen voor datum van het evenement wordt 50% van het voorschot terugbetaald
Bij annulering na 30 kalenderdagen voor datum van het evenement wordt het voorschot niet terugbetaald.
Eventuele geschillen kunnen enkel betwist worden op de rechtbank te Kontich.

Algemeen:
Indien de Smulpan niet op het afgesproken tijdstip aanwezig is, kan er geen enkele betrokken partij een schadevergoeding eisen.
Reservaties zijn definitief na betaling van het voorschot.
Wanneer wij niet aanwezig kunnen zijn op een feest ten gevolge van overmacht, weersomstandigheden, technische problemen, gezondheidsproblemen, dan kunnen de opdrachtgevers geen enkele schadevergoeding eisen, wel worden alle betaalde voorschotten terug gestort.
Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor zwerfvuil, veroorzaakt door uw gasten bij het nuttigen van onze producten.
Schade aan de mobiele wagen aangericht door derden tijdens het uitvoeren van een opdracht, zal verhaald worden op de betrokken persoon of instelling.
De opdrachtgever(s) verklaren zich akkoord met alle voorwaarden vanaf de betaling van het voorschot.

Referenties