Technische fiche

Wij komen ruim voldoende op tijd aan op de locatie, teneinde de nodige voorbereidingen te treffen. U dient er voor te zorgen dat er een verantwoordelijke op het af gesproken uur ter plaatse is om onze standplaats toe te wijzen en ons te voorzien van stroom.

De locatie waar het feest doorgaat, moet gemakkelijk toegankelijk zijn voor de Smulpan foodtrailer en bestelwagen. Dit betekent: een doorgang van 3,5m breedte en een hoogte van 2m80 vrij moet zijn.

De locatie moet een vlakke, niet hellende en stabiele verharde bodem hebben.

Indien de cateringwagen op de openbare weg moet opgesteld worden, dan is het de klant die de nodige documenten aanvraagt bij de plaatselijke gemeente en aan ons op voorhand via mail kan voorleggen. De klant zorgt voor de nodige signalisatie.

U zorgt ook dat wij onze bestelwagen (6 meter lang) vlot in de buurt van de Smulpan foodtrailer kunnen parkeren op een wettelijke manier (liefst op privé terrein)

Wij vragen om ons binnen een afstand van 40 meter te voorzien van één stopcontact van 16 ampère voor de stroomvoorziening van onze koelkast en verlichting. De zekeringkast moet bereikbaar zijn door ons of de verantwoordelijke op het feest voor het geval dat de zekering zou springen. Dit om vertraging tijdens het bakken te voorkomen.
Alle kosten inzake locatie, signalisatie, elektriciteit zijn voor de rekening van de klant.


Referenties